Gepost op

Indruk maken met een kraamcadeau

Indruk maken met een kraamcadeau

Wanneer je wel eens op kraamvisite bent geweest ken je het probleem vast wel, wat voor kraamcadeau moet ik kopen? De kersverse ouders worden bedolven onder de shirtjes, luiertaarten en andere standaard cadeautjes. Daarom hebben vier jonge ondernemers een leuk alternatief bedacht, namelijk een tiendagenpakket!

Wat is een tiendagenpakket?
Het tiendagenpakket is een pakket waarbij de ouders samen met de baby tien dagen lang een cadeau kunnen uitpakken. In plaats van één simpel cadeautje heb je dus tien dagen lang, elke dag een nieuw cadeau. 10dagenpakket.nl heeft het pakket voor jou samengesteld en de cadeaus al ingepakt.

Verschillende cadeaus in een cadeau
Naast de cadeaus speciaal voor de baby, is er natuurlijk ook aan de ouders gedacht.. De inhoud van het pakket varieert van speelgoed tot verzorgingsproducten. Er zitten praktische artikelen in, zoals een zwemband voor de baby en een spaarpot om gelijk aan de toekomst van het kindje te bouwen.

Brons – Zilver – Goud
Er is keuze tussen een bronzen, zilveren en gouden pakket. Of je het nu alleen geeft, met partner of met een hele groep, er is voor ieder wat wils.

Dus ben jij op zoek naar een leuk kraamcadeau? Stop met het langdurige zoeken in de babywinkels en bestel binnen enkele minuten jouw originele tiendagenpakket.