Gepost op

HOERA! 10dagenpakket.nl is live!

Na veel onderzoek om het ideale kraamcadeau samen te stellen is 10dagenpakket.nl eindelijk live! Vanaf vandaag is dit originele kraamcadeau gemakkelijk via de webshop te bestellen. Er is keuze tussen een bronzen, zilveren en gouden pakket. Of je het nu alleen geeft, met partner of met een hele groep, er is voor ieder wat wils.

Hoe is het tiendagenpakket samengesteld?
Door in gesprek te gaan met verschillende ouders van pasgeboren baby’s, zijn wij erachter gekomen wat de juiste producten voor het tiendagenpakket zijn. Zij weten namelijk als geen ander wat leuk is om in deze feestelijke periode cadeau te krijgen. Zo is er gekozen voor een combinatie van leuke cadeaus voor de baby, praktische cadeaus, originele cadeaus waar niet iedereen aan denkt en zit er ook wat lekkers voor de ouders in het tiendagenpakket.

Tien dagen lang een verrassing
De geboorte is een mooi feestelijk moment dat zo lang mogelijk gevierd moet worden. Met het tiendagenpakket kunnen de kersverse ouders tien dagen lang een cadeau uitpakken. Met het geven van dit originele kraamcadeau maak je indruk tijdens de kraamvisite.

De gemakken van het tiendagenpakket
Alle cadeaus van het tiendagenpakket zijn met zorg geselecteerd en luxe ingepakt. Bespaar de moeite door niet langs tien verschillende winkels te gaan. Ons kraamcadeau is origineel, tijdsbesparend en de volgende dag in huis. Geef een persoonlijk tintje aan het tiendagenpakket door de meegeleverde opbergdoos of opbergzak te versieren met een zwarte, dikke stift.

Bekijk onze pakketten »